Je server kwijt raken is nooit leuk! Veel servers stoppen namelijk nadat zij gegrieft zijn, dit is natuurlijk niet leuke voor de spelers en de eigenaar van de server.
Daarom geven wij meerdere tips om je server te beveiligen tegen griefers en hackers.

1. Stel 2FA-Authenticator in op je panel account.
        (Dit kunt u doen bij de Account instellingen)

2. Zorg evoor dat uw server elke 24 uur automatisch een back-up maakt. Dit kan je namelijk heel makkelijk instellen via ons panel.
        (Hier beneden een korte uitleg over hoe u dit doet)

3. Gebruik de plugin CoreProtect. Met deze plugin registreert alles wat er gebeurt. Als iemand dus een blok
        hakt registreert deze plugin dat en kan je zien wie dit heeft gedaan.

Automatische backup set-up
    1. Om dit in te stellen zult u een schedule moeten instellen. Dit is een functie dat ervoor zorgt dat de server
        automatisch opdrachten uitvoert op gewenste tijdstippen.

2. Klik op Create Schedule en geef de Schedule een naam. (Bijvoorbeeld: Automatische Back-up)
    3. Stel nu de tijd in wanneer hij automatisch een back-up moet maken.

4. Met de instellingen op de afbeelding zal de server elke dag om 00:00 een back-up maken.
        5. Druk nu op het aangemaakte schedule om de automatische backup in te gaan stellen.
        6. Klik vervolgens op new task om een nieuwe taak aan te maken.
        7. Neem vervolgens de gegevens op de afbeelding hieronder over om de automatische back-up in te stellen.
        8. klik op create task. En voortaan zal de server automatisch back-ups maken.