1. Login op het [Server Panel]
  2. Klik op jouw server

3.  Download dynmap op de spigot site: [Spigot Dynmap]

4. Plaats de plugin in de plugin folder. En restart jouw server!

5.  Voordat we dynmap gaan configureren moeten we een extra ip maken.

6. Nu kunnen wij dynmap gaan configureren

7. We gaan in dynmap instellen aan welk ip-adres het gebonden is.

Je moet veranderen "Webserver-Bindaddres" naar het ip-adres wat we zojuist hebben aangemaakt bij allocations. En "Webserver-port" naar de port we zojuist hebben gemaakt bij allocations.

8. Nu kunnen we de server gaan restarten. (Vergeet niet je config te saven!)

9. We gaan de wereld importeren in dynmap doormiddel van dit commando uit te voeren: (/dynmap fullrender "World Name")

10. Nu hebben we dynmap succesvol ingeschakeld nu kan je in je zoekbalk ip+port invullen.

Als het niet werkt (Maak een ticket)