Weet jij niet hoe je GeyserMC op jou minecraft server moet instellen? Hieronder leggen wij jou stap voor stap uit hoe jij GeyserMC instelt op jou Minecraft server

Belangrijk: Foto's worden na deze stappen op volgorde aangegeven.

1. Ga naar GeyserMC en download de verzie die past bij jouw server.

• Voor Spigot kies Geyser-Spigot.jar.
  • Voor Paper kies Geyser-Spigot.jar.
  • Voor Sponge kies Geyser-Sponge.jar.
  • Voor BungeeCord kies Geyser-BungeeCord.jar.

2. Ga naar de pagina FloodGate en download de verzie die past bij jouw server.

• Voor Spigot kies Floodgate-Spigot.jar.
  • Voor Paper kies Floodgate-Spigot.jar.
  • Voor Sponge kies Floodgate-Spigot.jar.
  • Voor BungeeCord kies Geyser-Bungee.jar.

3. Open het server paneel.
4. Ga naar File Manager aan de linkerkant.
5. Upload de bestanden die je zojuist heeft gedownload naar de plugins folder.
6. Herstart de server.
7. Kopieer de port van de server (IP:25564).
8. Ga naar File Manager aan de linkerkant.
9. Ga naar de map Plugins.
10. Ga naar de map Geyser-Spigot.
11. Open config.yml.
12. Verander de volgende dingen in dit bestand:

- In het kopje Bedrock:

• port: Naar de port die je zojuist heeft gekopieerd.
  • (optioneel) motd1: Verander dit naar een motd naar wens
  • (optioneel) motd2: Verander dit naar een motd naar wens

- In het kopje Remote:

• port: Naar de port die u zojuist heeft gekopieerd.
  • address: Naar 127.0.0.1
  • auth-type: Naar floodgate

13. Druk op opslaan.
14. Herstart je server.

Je kunt nu verbinden met Java Editie en Bedrock Editie op jou server via het ip.