Hoe zet ik een Bungee netwerk op?

Wil je een Bungeecord netwerk opzetten maar weet je niet hoe?
Hier onder leggen wij jou uit hoe jee Bungeecord netwerk instelt.

Belangrijk: Foto's worden na deze stappen op volgorde aangegeven.

1. Login op het game paneel.
4. Open de Server.properties.
5. Zoek naar online-mode en verander true naar false.
6. Druk op Save.
7. Open de spigot.yml.
8. Zoek naar Bungeecord en verander true naar false.
9. Druk op Save.
10. Restart jou server.
11. Kopieer het ip van de server die je wilt toevoegen aan jou netwerk.
12. Open de bungeecord config.yml.
13. Zoek naar servers.
14. Bij adress verander je localhost:25526 naar het ip dat ne heeft gekopieerd van jou server.
15. Druk op Save.