- Ga naar uw clientarea op hostvalues.net.

Selecteer de tab "Domeinen" (Zie afbeelding 1).

- Kies het domein dat u wilt wijzigen en druk op de pijl naar beneden (zie afbeelding 2).

- Druk op "Nameservers beheren" (Zie afbeelding 3).

- Nu kunt u uw nameservers wijzigen, bijvoorbeeld uw webhost (kies dan voor de derde deel nameservers optie) (Zie afbeelding 4).

Nu heb je met succes de nameservers van je domein veranderd.
Voor hulp bij het maken van een support ticket door hier te klikken of sluit je aan bij onze onenigheid door hier te klikken!

~ HostValues Team