Wil je graag je eigen wereld in je server importeren?
Hieronder leggen wij jou uit hoe jij jouw eigen wereld kunt importeren in jou minecraft server!

Belangrijk: Foto's worden na deze stappen op volgorde aangegeven.

1. Log in op het server panel.
2. Klik op je server.
3. Klik op "Settings" in het menu.
4. Klik vervolgens op Launch SFTP onder "SFTP Details".
5. Vul dan het wachtwoord van je paneel account in.
6. Upload het ZIP bestand in de hoofdmap.
7. Ga terug naar het paneel, en klik vervolgens op "File Manager" in het menu.
8. Klik op de 3 punten (...) rechts van het ZIP bestand, en kies Unarchive.
9. Hernoem de map naar "world" en verwijder het ZIP bestand.
10. Herstart je server, en dan ben je klaar.