Hoe kan ik een gratis subdomein aanmaken?

Hoe kan ik een gratis subdomein aanmaken?

Wil je een gratis subdomein voor jou minecraft server?
Hieronder leggen wij jou uit hoe je deze instelt.

Belangrijk: Foto's worden na deze stappen op volgorde aangegeven.

1.
Log in op het serverpaneel.
2. Klik op de server waarvoor je een subdomein wilt aanmaken.
3. Klik op Subdomains aan de linkerkant.
4. Vul bij Subdomain de naam in van het subdomein dat je wilt aanmaken.
5. Kies bij Domain het gratis domein waarop je het subdomein wilt aanmaken.
6. Klik op "Create". Jouw subdomein is nu aangemaakt en zal binnen 4 uur werken.



Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe zorg ik ervoor dat mijn server veilig is tegen griefers?

Je server kwijt raken is nooit leuk! Veel servers stoppen namelijk nadat zij gegrieft zijn, dit...

Hoe stel ik GeyserMC in?

Hoe stel ik GeyserMC in? Weet jij niet hoe je GeyserMC op jou minecraft server moet instellen?...

Hoe verander ik de versie van mijn minecraft server?

Hoe verander ik de versie van mijn server?Wil je de Minecraft versie van jou server...

Hoe verbind ik met de SFTP van mijn minecraft server?

Hoe verbind ik met de SFTP van mijn minecraft server?Wil je verbinden met SFTP maar weet je niet...

Hoe pas ik het maximale spelersaantal aan?

Hoe pas ik het maximale spelersaantal aan? Wil jij je maximale spelersaantal aanpassen?...