Hoe kan ik een play. subdomein voor mijn Minecraft server instellen?

Hoe kan ik een play subdomein voor mijn Minecraft server instellen?

Wil je een play.(domein).nl voor jou minecraft server?
Hieronder leggen wij jou uit hoe je dat instelt.

Belangrijk: Foto's worden na deze stappen op volgorde aangegeven.

1. Log eerst in op het webhosting paneel en ga naar DNS Management onder Account Manager. Klik daarna op "Add Record".
2. Voeg nu een SRV-record toe, met de volgende instellingen.
3. Klik op de Add knop.