Hoe beheer ik mijn bestaande sub-users?

Wil je graag iemand zijn rechten op je server aanpassen of verwijderen?
Hieronder leggen wij jou uit hoe jij iemand zijn rechten kunt aanpassen/verwijderen.

Belangrijk: Foto's worden na deze stappen op volgorde aangegeven.
Belangrijk: U vindt op deze pagina de juiste uitleg hoe u sub-users verwijderd of wijzigt, klik hier als u wilt weten hoe u een nieuwe sub-user toevoegt.

Sub-Users wijzigen
1.
Selecteer de juiste server
2. Klik op "Users"
3. Selecteer de persoon in kwestie en klik op het potloodje
4. Selecteer de juiste permissies
5. Voer het email-adres in van de persoon die je toe wilt voegen en selecteer de juiste permissies
6. Klik op save, voortaan zijn de nieuwe permissies van toepassing

Sub-Users verwijderen

1. Selecteer de juiste server
2. Klik op "Users"
3. Selecteer de persoon in kwestie en klik op de prullenbak
4. Bevestig je keuze en de Sub-User wordt verwijderd