Hoe stel ik dynmap in?

Wil jij een Dynmap op jouw server?
Hieronder leggen wij jou uit hoe je dit doet.

Belangrijk: Foto's worden na deze stappen op volgorde aangegeven.

1. Login op het Game Paneel
2. Klik op jouw server.
3. Download dynmap op de Spigot website
4. Stop de plugin in je server
5. Herstart de server.
6. Voeg een extra poort toe aan je server. Mochten alle poorten bezet zijn, vraag dan een exta poort aan in een ticket.
7.
Open de config van Dynmap, door naar File Manager te gaan en vervolgens plugins/dynmap/configuration.txt te openen.
8. Verander nu in de configuratie de poort naar de poort die je net hebt toegevoegd (zie foto).
9. Sla het bestand op
10.Herstart je server.
11. Voer dynmap fullrender <wereld> uit, waarbij je <wereld vervangt door de naam van de wereld die je wilt renderen.
Dynmap gaat nu de hele wereld renderen, en zal stukje voor stukje zichtbaar worden op de Dynmap.
Je kunt de dynmap bekijken door het IP van de node + de poort van je Dynmap te gebruiken, bijvoorbeeld: 81.16.123.321:8123